عقیده ی اهل سنت و جماعت

قرآن و سنت به فهم سلف صالح امت

عقیده ی اهل سنت و جماعت

قرآن و سنت به فهم سلف صالح امت

سلام علیکم
قصد دارم در این وبلاگ مجموعه ی عظیمی از مقالات , کتب و نوار های اسلامی را در مورد عقیده ی اهل سنت و جماعت گردآوری کنم تا منبع کاملی باشد برای پیروان قرآن وسنت.

معنای سیاست شرعی

يكشنبه, ۲۴ آذر ۱۳۹۲، ۰۹:۲۳ ب.ظ

معنای سیاست شرعی

س: معنای سیاست شرعی چیست؟

ج: سیاست شرعی:  منظور ‌از سیاست شرعی‌آن سیاستی است که بر اساس مبانی قرآن و سنت استوار باشد و با رعایت عدالت از جانب حاکم و اطاعت و تسلیم بودن (در برابر احکام الهی) از جانب رعیت قابل اجرا است.

 الله تعالی می‌فرماید:‌» إِنَّ اللَّهَ یَأْمُرُکُمْ أَنْ تُؤَدُّوا الأمَانَاتِ إِلَى أَهْلِهَا وَإِذَا حَکَمْتُمْ بَیْنَ النَّاسِ أَنْ تَحْکُمُوا بِالْعَدْلِ»

(الله به شما دستور می دهد که امانت‌ها را به صاحبانش بدهید! و هنگامی که میان مردم حکومت ‌می‌‌کنید، به عدالت داوری کنید...)

تا آن‌جا که می‌فرماید: «یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا أَطِیعُوا اللَّهَ وَأَطِیعُوا الرَّسُولَ وَأُولِی الأمْرِ مِنْکُمْ »

 (ای کسانی که ایمان آورده‌اید! از الله و پیامبر صلی الله علیه وسلم اطاعت کنید و از اولی الامرتان [کسانی که بر اساس قرآن و سنت حکومت میکنند]  اطاعت کنید). «نساء/58-59»

و بالله التوفیق، وصلی علی نبینا محمد وآله وصحبه وسلم

 انجمن دایم پژوهشهای علمی و افتا (23/ 401)

  • مصطفی موحد

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی